Kakaové maslo 250g RAW
Naše kakaové maslo sa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty, ktorú obdržíme z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Lisovanie sa vykonáva za nízkej teploty - nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.
Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ho používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku - zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.
POUŽITIE
Kakaové maslo sa používa pri výrobe čokolády (zjemní chuť), do čokoládových poliev (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na smaženie, pečenie - mäsa, sladkých pokrmov.
ZLOŽENIE: kakaové maslo v krúžky
Minimálna trvanlivosť do: vid na baleni
Hmotnosť:250g
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energia 3 699 kJ/884 kcal
Tuky 100 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 60 g,
Sacharidy 0 g,
z toho cukry 0 g
Bielkoviny 0 g,
Soľ 0 g
Skladovanie Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výrobca
Distribútor: Erik Márton s.r.o., Lehnice 97, Lehnice 93037