Na proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do dvoch hodín po zbere šokovo zmrazené ( – 30 °C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia. Následne sa suší v špeciálnej komore pre teplote – 60 °C a postupnom zmenšovaní tlaku až po vákuum. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť.
Mrazom sušené jahody 50g
BEZ PRIDANÉHO CUKRU
Skladujte na suchom a chladnom mieste,bez zásahu priameho slnečného žiarenia, nevyžaduje chladenie!
Výrobok môže obsahovať arašidy, iné orechy, sezam ,oxid siričitý(SO2).
Krajina pôvodu: Nemecko
Minimálna trvanlivosť do: viď na etikete!
Distribuje v SR: Erik Márton s.r.o., 1204/52, 92523 Jelka.